Jessika Norman, Aktiv hundhälsa i Umeå

om Aktiv Hundhälsa

Det självklara valet för din hunds hälsa

Jag som driver Aktiv Hundhälsa heter Jessika Norman och har så länge jag kan minnas alltid haft ett brinnande intresse för djur, i synnerhet hundar. Idag tränar och tävlar jag aktivt tillsammans med min Border Collie, Nike.

Jag har länge haft en dröm om att arbeta professionellt med hundar och under 2021 påbörjade jag min resa till att utbilda mig till Canineopat/Fysioterapeut vilket jag slutförde våren 2022.

Våran verksamheten bedrivs i Djäkneböle, Umeå där vi under hösten 2022 flyttar in i helt nybyggda lokaler anpassat för verksamheten. Vi har även en liten filial i Skellefteå där vi verkar med jämna mellanrum.

Varmt välkomna att boka en tid eller kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. 

Certifierad Friskvårdskonsulent Hund

Certifierad Canineopat/fysioterapeut

Diplomerad Massageterapeut

Grundutbildad i Akupunktur/akupressur

PT-Hund

Diplomerad djurvårdare nivå 2

Samtliga utbildningar gjorda via UPH Academy

Jessika Norman, Aktiv hundhälsa i Umeå

Se mina tjänster för din hund!